De internationale schilderwedstrijd voor kinderen 2018
ter nagedachtenis aan Clint
Picture of Edmund Thomas Clint

Veelgestelde vragen


Alle kinderen van 4 tot 16 jaar (geboren op/na 01-09-2002 en op/voor 01-09-2014) van overal ter wereld kunnen deelnemen aan de wedstrijd.
U kunt uzelf aanmelden als promotor, waarna eventuele kinderen die meedoen aan de wedstrijd op basis van uw aanbeveling zullen worden toegevoegd aan uw naam. Promotors die maximale aanmeldingen doorsturen, kunnen aanvullende tourpakketten krijgen voor een bezoek aan Kerala.
Iedereen die ouder is dan 18 jaar kan zich als promotor aanmelden voor deze wedstrijd. Dit is op vrijwillige basis en er zal geen vergoeding, van wat voor aard dan ook, worden betaald aan promotors.
Nee, deelname aan deze wedstrijd is gratis!
De deelnemer moet met de hand op papier, met krijtjes, kleurpotloden of verf en met een kwast of schetspotloden een schilderij maken. Schilderijen die digitaal, elektronisch of met mechanische middelen zijn gemaakt, komen niet in aanmerking voor de wedstrijd. Het schilderij moet vervolgens worden gedigitaliseerd en geüpload naar de wedstrijdpagina van Kerala Tourism (de bestandsgrootte mag niet meer zijn dan 5 MB).
De deelnemer mag zich slechts één keer aanmelden, maar hij/zij mag tot vijf deelnames insturen als diegene dat wil.
Het thema van de wedstrijd is Kerala! Het schilderij mag alles zijn dat betrekking heeft op Kerala. Ter referentie hebben we video- en fotobrochures gemaakt met prachtige foto's en video's. Hier krijgt u alles dat u nodig hebt.