Concursul International de Pictura pentru Copii , 2018
in memoria lui Clint
Picture of Edmund Thomas Clint

Termeni si Conditii


 1. Competiția online de pictura este deschisă copiilor din toate țările din întreaga lume. Deoarece această competiție se adresează copiilor cu vârste cuprinse între patru și șaisprezece ani (născuți la / după 01.09.2002 și în / înainte de 01.09.2014), părinții sau tutorii legali trebuie să citească, să înțeleagă și să accepte termenii și condițiile concursului în limba engleză publicate aici sau cu sprijinul unui traducator,ramane la alegerea lor.
 2. Toate legile Republicii Indiei vor fi aplicate în acest concurs.
 3. Odata cu inregistrarea lucrarii , participantul și părintele sau tutorele legal acceptă toate regulile și reglementarile concursului.
 4. Kerala Turism își rezervă dreptul de a anula integral sau parțial concursul sau de a modifica termenii și condițiile concursului, parțial sau integral, fără a acorda vreun motiv anume.
 5. Secretarul,Departamentul de Turism al Guvernului din Kerala va fi autoritateafinală care va decide și / sausoluționaoricelitigiu de oricenatură care decurgesauestelegat de acest concurs, iardeciziaSecretaruluiva fi definitivășinecontestabilăîntoateformele.
 6. Participantul la această competiție ar trebui să picteze pe hârtie o imagine cu orice legat de Kerala. El / ea sepoate folosi/inspira din fotografiile si video-urile disponibile pe pagina Kerala Turism. O imagine scanată a desenului ar trebui trimisă site-ului Kerala Turism folosind modul de inregistrare online. Participantul trebuie, de asemenea, să trimită tabloul original pe cheltuiala sa, dacă Kerala Turism, ii va cere acest lucru.
 7. Kerala Turism își rezervă dreptul exclusiv de a folosi lucrarile inscrise în concurs pentru activitățile sale de publicitate sau de promovare.
 8. Toate comunicările privind concursul vor fi doar în limba engleză.

Vezi detaliile termenilor si conditiilor

Planificarea campaniei


 1. Înscrierea pentru acest concurs începe la 1 septembrie 2018. Depunerea înscrierilor poate începe imediat după finalizarea verificării înregistrării.
 2. Inscrierile pot fi depusepanape 31 ianuarie 2019.
 3. 2000 dintre cele mai bune lucrari vor fi finaliste, selectia lor fiind facuta de un juriuși vor fi publicate la 15 februarie 2019.
 4. Castigatoriivor fi anuntatiinainte de 15 martie 2019.