Concursul International de Pictura pentru Copii , 2018
in memoria lui Clint
Picture of Edmund Thomas Clint

Cum să participați


 1. Orice copil (născut la/dupa 01.09.2002 și la/ înainte de 01.09.2014) din orice colț al lumii poate participa la concurs.
 2. Nu există o taxă de participare la acest concurs de pictură.
 3. Deoarece este un concurs pentru copii (4-16 ani), părintele sau tutorele trebuie să depună formularul de înregistrare în numele copilului.
 4. La înregistrare, participantul primește un e-mail pentru verificare.
 5. Odată ce participantul intra pe codul de verificare, înregistrarea este completă.
 6. Tema concursului de pictură este 'Kerala'. Participantul poate picta orice aspect legat de Kerala.
 7. Pictura trebuie să fie pe hârtie făcută manual cu pensulă și vopsea. Participantul poate folosi orice material de colorat la alegere (acuarelă, creioane etc.).
 8. Odată ce pictura este terminată , tutorele sau părintele trebuie să se logheze pe pagina competiției și să incarce o imagine cu lucrarea scanata . Mărimea fotografiei nu trebuie să depășească 5 MB.
 9. Ultima dată pentru depunerea înregistrării este 31 ianuarie 2019.
 10. Participantul se poate înscrie doar o singură dată, dar poate depune mai mult de o singură lucrare, dacă doreste acest lucru, până la maximum cinci. Cu toate acestea, toate lucrarile unui participant trebuie trimise sub un singur ID de conectare.
 11. În cazul în care tutorele sau părintele legal doreste să înregistreze mai mulți participanți, acesta trebuie sa o faca cu e-mail-uri diferite. Cu alte cuvinte, un singur participant poate fi înregistrat cu un singur e-mail.

ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM