Международен конкурс за детска рисунка 2018
в памет на Клинт
Picture of Edmund Thomas Clint

Често задавани въпроси


Всяко дете на възраст между 4 и 16 години (родено на/след 01.09.2002 г. и на/преди 01.09.2014 г.) от всяко кътче на света може да участва в конкурса.
Можете да се регистрирате като промоутър, всяко дете, което се включи в конкурса въз основа на Вашата препоръка, ще бъде добавено към Вашия списък от регистрирани участници, а промоутърите, които успеят да привлекат най-голям брой участници, могат също да получат безплатни туристически пакети за посещение на Керала.
Всяко лице, което е навършило 18 години, можедасерегистриракатопромоутързатозиконкурс. Участието на промоутърите е доброволно и на тях нямадасеизплащаникаквовъзнаграждение.
Не, участието в този конкурс е безплатно!
Участникътсеочакваданарисувакартинаръчно върхухартия с помощтанапастели, цветнимоливи, боии четкиилиписалки за скици. Всяка рисунка, направена с цифрови, електронни или механични устройства няма да бъде приета за участие в конкурса. След това рисунката трябва да бъде дигитализирана по какъвто и да е начин и да бъде качена в страницата на Керала Туризъм за конкурса (размерът на файла не може да надвишава 5 MB).
Участникътможедасерегистрирасамоведнъж, нотя/той можедаподадедопетзаписа, акотя/тойжелаедагонаправи.
Тематанаконкурса е Керала! Картината може да представлява всичко, свързано с Керала. За ваше сведение, ние създадохме видео и фото брошури с красиви снимки и видеоклипове. Вие ще получите всичко необходимо тук.