Изблик на творчество  

Керала е много желано туристическо място в Индия, известно като Собствената страна на Бога поради своите зашеметяващи златисти плажове, искрящи затънтени води и мъгливи хълмове.Ето вашата възможност да спечелите екскурзия до този рай на земята. Регистрирайте се сега за третото издание на Международния онлайн конкурс за детска рисунка, организиран от Министерството на туризма, правителството на Керала. Първите два сезона имаха изключителен успех с деца от цял свят, които изпратиха своите творби.

Третият сезон обещава да бъде още по-вълнуващ и забавен. Темата на конкурса е „Животът по селата в Керала“ – всяко дете от всяка част на света на възраст между 4 и 16 години може да изпрати своите творби онлайн. Щастливите победители ще получат спонсорирано семейно пътуване с пет нощувки, за да посетят основните туристически дестинации в Керала.

Прочетете още
Hand

Спечелете екскурзия в Керала

Ето един шанс да спечелите петдневно пътуване до любимата ви дестинация за всички времена „Керала, собствената страна на Бога“, като дадете шанс на детето си да участва в конкурса за рисунка.

Международен конкурс за детска рисунка 2023 г раздава на всички победители чудесни награди.


Научете още
Landscape Drawing

Как да участвам

Как мога да участвам в този конкурс за рисунка? Какви са критериите за допустимост? Отговорите на всички тези въпроси можете да намерите в това видео. Гледайте това видео с урок и можете лесно да участвате в него.

Живот по селата в Керала

Темата на конкурса през този сезон е “Живот по селата в Керала”. Селският живот по селата в Керала привлича туристи от цял свят. Снимки от селския живот в Керала можете да видите тук.

Спечелете екскурзия в Керала

Ето един шанс да спечелите петдневно пътуване до любимата ви дестинация за всички времена „Керала, собствената страна на Бога“, като дадете шанс на детето си да участва в конкурса за рисунка. Международен конкурс за детска рисунка 2023 г раздава на всички победители чудесни награди.

Tranquil Rhythms of Kerala's Countryside

With serene backwaters, green paddy fields, tall trees, varied wildlife and laidback attitude, the villages in Kerala offers picturesque settings. A visit to the rustic villages of Kerala offers a refreshing and enriching experience.

Landscape Drawing

Взрив от миналото

#СпомениотКерала

Свържете се с нас

За допълнителна информация, моля, изпратете имейл до координатора на конкурса на contest@keralatourism.org или се обадете на +91 70129 93589.

Моля, телефонните обаждания да са между: 10:00 ч. и 17:00 ч. (индийско стандартно време) през всички работни дни.

Цялата комуникация относно конкурса трябва да бъде само на английски език.

Hand Hand