Stänk av kreativitet  

Kerala är ett mycket önskvärt turistmål i Indien, känt som Guds eget land på grund av dess fantastiska gyllene stränder, gnistrande bakvatten och dimmiga bergsstationer. Här är din möjlighet att vinna en resa till detta paradis på jorden. Registrera dig nu för den tredje upplagan av den Internationella onlinemålningstävling för barn som anordnas av Turistdepartementet, Keralas regering. De två första säsongerna var en brännande framgång med barn från hela världen som skickade in sina skapelser.

Den tredje säsongen kommer att bli ännu mer spännande och underhållande. Temat för tävlingen är "Byliv i Kerala" och alla barn från alla delar av världen mellan 4 och 16 år kan skicka in sina bidrag online. Lyckliga vinnare kommer att få en sponsrad femnätters familjeresa för att besöka stora turistmål i Kerala.

Läs mer
Hand

Vinn en resa till Kerala

Här är en chans att vinna en fem dagars resa till din alla tiders favorit destination "Kerala, Guds eget land" genom att tillhandahålla ditt barn en chans att delta i målningstävlingen.

Den internationella barnmålningstävlingen 2023 erbjuder alla vinnare fantastiska priser.


Lär dig mer
Landscape Drawing

Hur man deltar

Hur kan jag delta i denna målartävlingen? Vilka kriterier gäller? Svar på alla dessa frågor kan hittas i denna videon. Titta på denna handledningsvideo och du kommer enkelt att veta hur du deltar.

Bylivet i Kerala

Temat för denna säsong av tävlingen är Byliv i Kerala. Det rustika lantlivet i byarna i Kerala har lockat turister från hela världen. Bilder på bylivet i Kerala kan ses här.

Vinn en resa till Kerala

Här är en chans att vinna en fem dagars resa till din alla tiders favorit destination "Kerala, Guds eget land" genom att tillhandahålla ditt barn en chans att delta i målningstävlingen. Den internationella barnmålningstävlingen 2023 erbjuder alla vinnare fantastiska priser.

Tranquil Rhythms of Kerala's Countryside

With serene backwaters, green paddy fields, tall trees, varied wildlife and laidback attitude, the villages in Kerala offers picturesque settings. A visit to the rustic villages of Kerala offers a refreshing and enriching experience.

Landscape Drawing

En smäll från det förflutna

#MinnenfrånKerala

Kontakta oss

För ytterligare information, e-posta tävlingskoordinator på contest@keralatourism.org eller ring +91 70129 93589.

Vänligen ring mellan: 10:00 och 17:00 (Indisk standardtid) på alla arbetsdagar.

All kommunikation gällande tävlingen kommer att ske på Engelska.

Hand Hand