Un strop de creativitate  

Kerala este o destinație turistică extrem de dorită în India, cunoscută sub numele de propria Țară a lui Dumnezeu, datorită plajelor sale aurii uimitoare, stralucirea apelor spate și stațiilor de deal ceață. Iată oportunitatea ta de a câștiga o excursie în acest paradis pe pământ. Înscrieți-vă acum la cea de-a treia ediție a Concursului Internațional de Pictură Online pentru Copii, organizat de Departamentul Turismului, Guvernul Kerala. Primele două sezoane au fost un succes răsunător, unde copii din întreaga lume și-au trimis creațiile.

Cel de-al treilea sezon promite să fie mai interesant și mai distractiv. Tema concursului este "Viața în satele din Kerala" și orice copil din orice parte a lumii, cu vârsta cuprinsă între 4 și 16 ani, își poate trimite lucrările online. Câștigătorii norocoși vor primi o excursie sponsorizată de cinci nopți împreună cu familia pentru a vizita principalele destinații turistice din Kerala.

Citiți mai mult
Hand

Câștigați o excursie în Kerala

Iată șansa de a câștiga o excursie de cinci zile în destinația dvs. preferată dintotdeauna „Kerala, propria Țară a lui Dumnezeu”, oferindu-i copilului dvs. șansa de a participa la concursul de pictură.

Concursul internațional de pictură pentru copii 2023 oferă tuturor câștigătorilor premii uimitoare.


Mai multe informații
Landscape Drawing

Cum să participați

Cum pot participa la acest concurs de pictură? Care sunt criteriile de eligibilitate? Răspunsurile la toate aceste întrebări pot fi găsite în acest videoclip. Urmăriți acest tutorial video și puteți participa cu ușurință la concurs.

Viața în satele din Kerala

Tema acestui sezon al concursului este Viața în satele din Kerala. Viața rustică de la țară din satele Keralei a atras turiști din întreaga lume. Imaginile viața în satele din Kerala pot fi văzute aici.

Câștigați o excursie în Kerala

Iată șansa de a câștiga o excursie de cinci zile în destinația dvs. preferată dintotdeauna „Kerala, propria Țară a lui Dumnezeu”, oferindu-i copilului dvs. șansa de a participa la concursul de pictură. Concursul internațional de pictură pentru copii 2023 oferă tuturor câștigătorilor premii uimitoare.

Tranquil Rhythms of Kerala's Countryside

With serene backwaters, green paddy fields, tall trees, varied wildlife and laidback attitude, the villages in Kerala offers picturesque settings. A visit to the rustic villages of Kerala offers a refreshing and enriching experience.

Landscape Drawing

Plimbare printre amintiri

#AmintiriKerala

Contactați-ne

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să trimiteți un e-mail coordonatorului concursului la contest@keralatourism.org sau să sunați la +91 70129 93589.

Vă rugăm să sunați între: 10:00 și 17:00 (IST – Ora standard a Indiei) în zilele lucrătoare.

Toate comunicările referitoare la concurs trebuie să fie redactate exclusiv în limba engleză.

Hand Hand