De internationale schilderwedstrijd voor kinderen 2018
ter nagedachtenis aan Clint
Picture of Edmund Thomas Clint

ALGEMENE VOORWAARDEN


 1. De online schilderwedstrijd is voor kinderen uit alle landen van overal ter wereld. Omdat deze wedstrijd voor kinderen is tussen de leeftijd van vier tot zestien jaar oud (geboren op/na 01-09-2002 en op/voor 01-09-2014), dienen de ouders/verzorgers de algemene voorwaarden van de wedstrijd te lezen, begrijpen en accepteren. Deze zijn hier in het Engels gepubliceerd, direct of met ondersteuning van een vertaler naar keuze.
 2. Alle weten van de Republiek India zijn van toepassing op deze wedstrijd.
 3. Door de inzending te versturen, accepteert de inschrijver en zijn/haar wettelijk ouder alle regels van de wedstrijd.
 4. Kerala Tourism behoudt zich het recht voor om de wedstrijd gedeeltelijk of in zijn geheel te annuleren of om de algemene voorwaarden van de wedstrijd in zijn geheel of gedeeltelijk te wijzigen, zonder daar een reden voor op te geven.
 5. De secretaris van de afdeling toerisme van de overheid van Kerala heeft de uiteindelijke autoriteit om te geschillen of andere zaken te beslechten, voortkomend uit of betrekking hebbend op deze wedstrijd, en de beslissing van de secretaris is definitief en bindend voor al deze kwesties.
 6. De deelnemer van deze wedstrijd moet op papier een schilderij maken van een aspect van Kerala. Hij/zij kan ter inspiratie de foto's en video's gebruiken van Kerala. Een gescande afbeelding van het schilderij moet naar de website van Kerala Tourism worden gestuurd via online inzending. De deelnemer dient op verzoek van Kerala Tourism op eigen kosten het originele schilderij te verzenden.
 7. Kerala Tourism behoudt zich het niet-exclusieve recht voor om de deelnames die zijn ontvangen voor de wedstrijd te gebruiken voor openbare of promotionele doeleinden.
 8. Alle communicatie met betrekking tot de wedstrijd is in het Engels.

Gedetailleerde algemene voorwaarden bekijken

Wedstrijdplanning


 1. De aanmelding voor deze wedstrijd begint op 1 september 2018 Inzending van deelnames kan direct aanvangen na verificatie van de registratie.
 2. Inzendingen moeten worden gedaan voor 31 januari 2019.
 3. De beste 2000 schilderijen worden gekozen door een commissie en deze worden op 31 maart 2019 geplaatst.
 4. De winnaars worden voor 2 mei 2019 bekendgemaakt.