Internationell Målningstävling För Barn 2018
I Clints minne
Picture of Edmund Thomas Clint

Vanliga Frågor


Varje barn mellan åldrarna 4 och 16 år, (född den/efter 01.09.2002 och den/efter 01.09.2014) från alla världens hörn kan delta i tävlingen.
Du kan registrera dig som promotor, varje barn som går med i tävlingen genom din rekommendation kommer att läggas till din kredit och promotorer som värvar maximalt antal deltagare kan också vinna gratis resepaket för en resa till Kerala.
Alla som har fyllt 18 år kan registrera sig som promotor av denna tävling. Handlingen är frivillig, och ingen ersättning av någon form kommer att utbetalas till promotorerna.
Nej, deltagandet i denna tävling är gratis!
Deltagaren förväntas måla en målning för hand med kritor, färgpennor eller färg och pensel eller skisspennor. Alla bilder som 11.genereras med digitala, elektroniska eller mekaniska verktyg kommer inte att godtas för tävlingen. Bilden ska sedan digitaliseras på något sätt och laddas upp på Kerala Tourism tävlingssida (filstorleken får inte överskrida 5 MB).
Deltagaren kan registrera sig bara en gång men hon/kan får skicka in upp till fem bidrag, om hon/han önskar att göra detta.
Temat för tävlingen är Kerala! Målningen kan vara vad som helst med anknytning till Kerala. För din hänvisning, har vi skapat video- och fotobroschyrer med vackra bilder och videor. Du kommer att få allt du behöver här.