Trade Media
     

Fridfull backwater sträcka i Ashtamudi


Ta kontakt med Distriktets Främjande Råd för Turism (DTPC) i Kollam och låt dem guida dig, medan du glider över den lugna backwater-sträckan Ashtamudi i Kollam.

Låt oss titta på tre intressanta paket med husbåtskryssningar som erbjuds av DTPC Kollam.

Exotiska Blåvattens-kryssningar:
Paketet har tre alternativ dvs. 1.Rundrese-kryssning 2.Se & Sov-kryssning & 3.Stjärnnatts-kryssning.

Om man väljer "Rundrese-kryssning" omfattar denna heldags-kryssning samtliga öar i Ashtamudis backwater och "Se & Sov-kryssningsalternativet erbjuder dagskryssning med övernattning på backwater. Det tredje alternativet " Stjärnnatts-kryssning " tar en på en fascinerande solnedgångskryssning och en natts vistelse på backwater.

Husbåts-kryssning & Resort vistelse:
Detta paket från Kollam DTPC innehåller en heldagskryssning med husbåt och en storartad vistelse på en känd backwater resort. Alternativen som finns är 1.Majestätisk kryssning & Resort vistelse 2.Elegant kryssning & Resort vistelse och 3.Lugn kryssning & Resort vistelse.

Valet av "Majestätisk kryssning & Resort vistelse" tar en på en husbåts-kryssning som börjar på morgonen och når Ashtamudi Backwater Resort mot kvällen. Resorten inkluderar en svit med A/C och en flerrätters middag. Följande dag på morgonen, kommer kryssningen att lämna resorten och styra mot startpunkten i Kollam.

"Elegant kryssning och Resort vistelse" börjar på morgonen och når Palm Lagoon Backwater Resort på kvällen. Här kan man koppla av i stugor i naturlig miljö, och njuta av havets speciella läckerheter. Nästa dag på morgonen, åker kryssningen från resorten till startpunkten.

Det tredje alternativet "Lugn kryssning & Resort vistelse" börjar kryssningen på morgonen, och åker senare till Aquaserene Backwater Resort. Kryssningen når orten på kvällen och efter incheckningen kan man njuta av en flerrätters middag. Kryssningen avgår nästa dag på morgonen och beger sig till startpunkten.

Husbåts-kryssning & Kathakali underhållning:
Detta är ännu ett spännande paket från DTPC Kollam, som erbjuder en heldagskryssning med husbåt med Kathakali underhållning i skymningen och en natts vistelse ombord på husbåten. Denna kryssning börjar vanligtvis på eftermiddagen, och återgår till startpunkten på morgonen följande dag.

De som är intresserade av något av de ovan nämnda paketen med husbåtskryssningar, bör ta kontakt med DTPC Kollam för detaljer angående gällande priser och information.

Adress:
DTPC Turistbyrå
Gästhus komplex
Asramam
Kollam
Tel: + 91 474 2750170
Email: dtpcqln@md3.vsnl.net.in


 
 
 
Photos
Photos
information
Souvenirs
 
     
Department of Tourism, Government of Kerala,
Park View, Thiruvananthapuram, Kerala, India - 695 033
Phone: +91-471-2321132 Fax: +91-471-2322279.

Tourist Information toll free No:1-800-425-4747
Tourist Alert Service No:9846300100
Email: info@keralatourism.org

All rights reserved © Kerala Tourism 1998. Copyright Terms of Use
Designed by Stark Communications, Hari & Das Design.
Developed & Maintained by Invis Multimedia