Spetterende creativiteit  

Kerala is een zeer gewilde toeristische plek in India die bekend staat als Gods eigen land vanwege de prachtige gouden stranden, glinsterende binnenwateren en mistige heuvelstations. Hier is uw kans om een reis te winnen naar dit paradijs op aarde. Registreer nu in voor de derde editie van de Internationale Online Schilderwedstrijd voor Kinderen die wordt georganiseerd door het ministerie van toerisme, de regering van Kerala. De eerste twee seizoenen waren een daverend succes met kinderen uit de hele wereld die hun creaties instuurden.

Het derde seizoen belooft nog spannender en leuker te worden. Het thema van de wedstrijd is ‘Dorpsleven in Kerala’ en alle kinderen tussen de 4 en 16 jaar kunnen hun inzendingen online versturen. De gelukkige winnaars krijgen een gesponsorde gezinsreis van vijf nachten om de belangrijkste toeristische bestemmingen in Kerala te bezoeken.

Meer informatie
Hand

Win een reis naar Kerala

Maak kans op een vijfdaagse reis naar je favoriete bestemming 'Kerala, Gods eigen land' door je kind te laten deelnemen aan de schilderwedstrijd.

Bij de Internationale Schilderwedstrijd voor Kinderen 2023 krijgen alle winnaars een geweldige prijs.


Meer informatie
Landscape Drawing

Hoe kan ik meedoen

Hoe kan ik deelnemen aan deze schilderwedstrijd? Wat zijn de toelatingsvereisten? Antwoorden op al deze vragen vindt u in deze video. Bekijk deze video, waarna deelnemen eenvoudig is

Dorpsleven in Kerala

Het thema van de wedstrijd van dit seizoen is het dorpsleven in Kerala. Het rustieke plattelandsleven van de dorpen in Kerala heeft toeristen van overal ter wereld aangetrokken. Foto's van het dorpsleven van Kerala zijn hier te zien.

Win een reis naar Kerala

Maak kans op een vijfdaagse reis naar je favoriete bestemming 'Kerala, Gods eigen land' door je kind te laten deelnemen aan de schilderwedstrijd. Bij de Internationale Schilderwedstrijd voor Kinderen 2023 krijgen alle winnaars een geweldige prijs.

Tranquil Rhythms of Kerala's Countryside

With serene backwaters, green paddy fields, tall trees, varied wildlife and laidback attitude, the villages in Kerala offers picturesque settings. A visit to the rustic villages of Kerala offers a refreshing and enriching experience.

Landscape Drawing

Uit het verleden

#KeralaHerinneringen

Neem contact met ons op

Stuur voor meer informatie een e-mail naar de wedstrijdcoördinator op contest@keralatourism.org of bel +91 70129 93589.

Bel ons tussen 10.00 en 17.00 uur (Indiase standaardtijd) op alle werkdagen.

Alle communicatie met betrekking tot de wedstrijd mag alleen in het Engels zijn.

Hand Hand