Veelgestelde vragen

Wie kan meedoen?

Alle kinderen van 4 tot 16 jaar (geboren op/na 01-01-2007 en op/voor 01-01-2019) van overal ter wereld kunnen deelnemen aan de wedstrijd.


Kunnen volwassenen ook meedoen aan de wedstrijd?

U kunt uzelf aanmelden als promotor als u 18 jaar of ouder bent. Elk kind dat meedoet aan de wedstrijd op basis van uw aanbeveling, wordttoegevoegd aan uw tegoed en promotors die de meeste inschrijvingen binnenhalen, krijgen gratis reispakketten voor een bezoek aan Kerala.


Wie is een promotor?

Iedereen die ouder is dan 18 jaar kan zich als promotor aanmelden voor deze wedstrijd. Dit is op vrijwillige basis en er zal geen vergoeding, van wat voor aard dan ook, worden betaald aan promotors.

Zijn er deelnamekosten verbonden aan deze wedstrijd?

Nee, deelname aan deze wedstrijd is gratis!


Hoe moet werk ingestuurd worden?

De deelnemer moet met de hand op papier, met krijtjes, kleurpotloden of verf en met een kwast of schetspotloden een schilderij maken. Schilderijen die digitaal, elektronisch of met mechanische middelen zijn gemaakt, komen niet in aanmerking voor de wedstrijd. Het schilderij moet vervolgens worden gedigitaliseerd en geüpload naar de wedstrijdpagina van Kerala Tourism (de bestandsgrootte mag niet meer zijn dan 5 MB). De afmetingen van het schilderij moeten minimaal A4-formaat zijn.


Is het aantal deelnames beperkt?

De deelnemer mag zich slechts één keer aanmelden, maar hij/zij mag tot vijf deelnames insturen als diegene dat wil.


Wat moet er getekend worden? Wat is het thema van de wedstrijd?

Het thema van de wedstrijd is het dorpsleven in Kerala! Het schilderij kan alles bevatten dat met dorpen in Kerala te maken heeft. Wij hebben voor u een webpagina, video's en e-brochures met prachtige foto's en video's gemaakt. Hier vindt u alles wat u nodig heeft.

Landscape Drawing