Geweldige prijzen wachten op je!

Wat dacht u van een vakantiereis die uw kleintje heeft gewonnen?

Geweldig! Niet dan?
Maak kans op een vijfdaagse reis naar je favoriete bestemming 'Kerala, Gods eigen land' door je kind te laten deelnemen aan de schilderwedstrijd.
Bij de Internationale Schilderwedstrijd voor Kinderen 2023 krijgen alle winnaars een geweldige prijs.

 

Prijzen zijn onderverdeeld in VIJF categorieën:

Een reis naar Kerala, vanuit waar dan ook ter wereld!

3 WINNAARS

De beste drie winnaars van alle categorieën krijgen een gesponsorde vijfdaagse reis naar bestemmingen in Kerala, een souvenir en een certificaat.

10 WINNAARS

10 winnaars van overal ter wereld buiten India maken kans op een vijfdaagse gezinsreis naar Kerala. Twee gezinsleden mogen de winnaar vergezellen op de reis. Bereid je voor op een leuke gezins naar het land van rust en schoonheid!

Reis naar Kerala vanuit overal in India!

5 WINNAARS

5 winnaars uit India maken kans op een vijfdaagse gezinsreis naar Kerala. Twee gezinsleden mogen de winnaar vergezellen op de reis. Wat is er nu leuker dan wat dagen met uw familie doorbrengen in een van de mooiste gebieden van ons land!

Blijf dicht bij de natuur

3 WINNAARS

De eerste drie winnaars uit Kerala krijgen een reserveringsbon voor een verblijf van 2 nachten in een excusieve accommodatie in Kerala, samen met een aandenken en een certificaat.

Charmante geschenken

70 Winnaars

Er worden leuke geschenken weggegeven aan 20 winnaars buiten India, 30 winnaars in India en 20 winnaars in Kerala.

Promotors buiten India

5 WINNAARS

Vijf promotors van buiten India die een maximaal aantal deelnemers inbrengen voor de wedstrijd ontvangen een pakket van vijf dagen om bestemmingen in Kerala te bezoeken.

Promotors uit India (buiten Kerala)

5 WINNAARS

Vijf promotors uit India, maar buiten Kerala, die een maximaal aantal deelnemers inbrengen voor de wedstrijd ontvangen een pakket van vijf dagen om bestemmingen in Kerala te bezoeken.

Alle andere deelnemers krijgen een online digitaal deelnamecertificaat dat de deelnemer binnen 6 maanden na de bekendmaking van de uitslag kan downloaden.
Er is geen alternatief in geld en de prijzen moeten worden aanvaard zoals ze worden aangeboden.

Totaal 101 winnaars!

18 Winnaars maken kans op een familietrip naar Kerala!

Solo reizen voor 10 winnaars!

 

Landscape Drawing