Относно

След два сезона на забавление и вълнение, Международният детски онлайн конкурс за рисуване се завръща с още награди и предизвикателства.

Първите два сезона имаха изключителен успех с деца от цял свят, които изпратиха своите творби. Третият сезон обещава да бъде още по-вълнуващ и забавен. Темата на сезон 3 е „Животът по селата в Керала“, а ние сме поставили снимки и видеоклипове на уебсайта за справка.

Всяко дете от всяка част на света на възраст между 4 и 16 години може да изпрати своите творби онлайн. Родителите или настойниците могат да се регистрират от името на своите участници и всеки участник може да изпрати максимум пет заявки. Щастливите победители и промоутъри ще получат спонсорирано петдневно семейно пътуване, по време на което ще посетят основните туристически дестинации в Керала. Но не е само това – атрактивни подаръци са предвидени за най-добрите рисунки от всички категории. Регистрирайте се сега и получете шанс да посетите най-добрите дестинации в Собствената страна на Господ!

Landscape Drawing