Очакват ви невероятни награди!

Какво ще кажете да отидете на ваканционно пътуване, спечелено от вашето детенце?

Никак не е лошо! Нали?
Ето един шанс да спечелите петдневно пътуване до любимата ви дестинация за всички времена „Керала, собствената страна на Бога“, като дадете шанс на детето си да участва в конкурса за рисунка.
Международен конкурс за детска рисунка 2023 г раздава на всички победители чудесни награди.

 

Наградите са разпределени в ПЕТ категории:

Пътуване до Керала от всяка част на света!

3 ПОБЕДИТЕЛИ

Първите трима победители от всички категории ще получат петдневно спонсорирано пътуване за посещение на дестинации в Керала, освен сувенир и сертификат.

10 ПОБЕДИТЕЛИ

10 победители от цял ​​свят, извън Индия, имат шанс да спечелят петдневно семейно пътуване до Керала. За пътуването победителят може да бъде придружен от двама членове на семейството. Пригответе се за пълно със забавления семейно пътуване до страната на спокойствието и красотата!

Пътуване до Керала от всяка точка на Индия!

5 ПОБЕДИТЕЛИ

5 победители от цял​свят извън Индия имат шанс да спечелят петдневно семейно пътуване до Керала. За пътуването победителят може да бъде придружен от двама членове на семейството. Какво по-вълнуващо от това да прекарате няколко дни със семейството си в един от най-красивите щати у нас!

Близо до природата!

3 ПОБЕДИТЕЛИ

Първите трима победители от Керала ще получат купон за резервация за престой в първокласен хотел в Керала за 2 нощувки заедно със спомен и сертификат.

Очарователни подаръци

70 Победители

Атрактивни подаръци ще бъдат дадени на 20 победители извън Индия, 30 победители от Индия и 20 победители от Керала

Промоутъри извън Индия

5 ПОБЕДИТЕЛИ

Петимата промоутъри извън Индия, които доведат максимален брой участници в състезанието, ще получат петдневен пакет за посещение на дестинации в Керала.

Промоутъри от Индия (извън Керала)

5 ПОБЕДИТЕЛИ

Петимата промоутъри извън Керала, които доведат максимален брой участници в състезанието, ще получат петдневен пакет за посещение на дестинации в Керала.

На всички останали участници ще бъде издаден онлайн цифров сертификат за участие, който може да бъде изтеглен от участника в рамките на 6 месеца след обявяването на резултата.
Няма парична алтернатива и наградите трябва да бъдат взети както са предложени.

Общо 101 победителя!!

18 победители имат шанс да спечелят семейни пътувания до Керала!

Самостоятелни пътувания за 10 печеливши!

 

Landscape Drawing