Често задавани въпроси

Кой може да участва?

В конкурса за детска рисунка може да участва всяко дете на възраст от 4 до 16 години (родено на/след 01.01.2007 г. и на/преди 01.01.2019 г.) от всяка точка на света.


Могат ли възрастни да участват в конкурса?

Можете да се регистрирате като промоутър, ако сте навършили 18 години. Всяко дете, което участва в състезанието чрез ваша препоръка, ще бъде добавено към класирането ви, а промоутърите с максимален брой записи ще получат безплатни туристически пакети за посещение на Керала.


Кой може да е промоутър?

Всеки, който е навършил 18 години, може да се регистрира като промоутър на този конкурс. Това действие е на доброволни начала, така че на промоутърите няма да бъде изплащано никакво възнаграждение.

Има ли такса за участие в този конкурс?

Не, входът за този конкурс е безплатен!


Какъв е форматът на подаване?

От участника се очаква да нарисува ръчно рисунка върху хартия с пастели, цветни моливи или бои и четка или химикалки за скици. Нито една рисунка, генерирана с цифрови, електронни или механични инструменти, няма да се приеме за конкурса. След това рисунката трябва да бъде цифровизирана с произволен режим и качена на страницата на конкурса за Керала Туризъм (размерът на файла не може да надвишава 5 MB). Размерите на изображението трябва да са минимум А4.


Има ли някакво ограничение за броя на рисунките?

Участникът може да се регистрира само веднъж, но може да изпрати до пет записа, ако желае да го направи.


Какво трябва да се нарисува, има ли конкретна тема за състезанието?

Темата на състезанието е животът по селата в Керала! Рисунката може да бъде на всяка тема, свързана със селата из Керала. За ваша справка създадохме уеб страница, видеоклипове и електронни брошури с красиви снимки и видеоклипове. Тук ще получите всичко необходимо.

Landscape Drawing