ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cine poate participa?

La concursul de pictură poate participa orice copil cu vârsta cuprinsă între 4 și 16 ani (născut la/după 01.01.2007 și până la/înainte de 01.01.2019) din orice colț al lumii.


Adulții pot participa la concurs?

Vă puteți înregistra ca promotor dacă aveți cel puțin 18 ani. Orice copil care se înscrie în concurs pe baza recomandării dvs. va fi adăugat la contul dvs., iar promotorii care stimulează numărul maxim de înscrieri vor primi pachete turistice gratuite pentru a vizita Kerala.


Cine poate fi promotor?

Orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani se poate înscrie ca promotor pentru acest concurs. Actul este voluntar și nu se va plăti nicio remunerație de orice natură pentru promotori.

Există vreo taxă de înscriere la acest concurs?

Nu, înscrierea la acest concurs este gratuită!


Care este formatul de prezentare?

Se așteaptă ca participantul să picteze manual o imagine pe hârtie, folosind creioane cerate, creioane colorate, vopsele și pensule ori carioci. Orice imagine generată cu instrumente digitale, electronice sau mecanice nu va fi acceptată pentru concurs. Imaginea trebuie apoi să fie digitalizată prin orice mod și încărcată pe pagina concursului Kerala Tourism (dimensiunea fișierului nu poate depăși 5 MB). Dimensiunea imaginii trebuie să aibă dimensiunea minimă A4.


Există vreo restricție în ceea ce privește numărul de înscrieri?

Participantul se poate înregistra o singură dată, dar poate trimite până la cinci lucrări, dacă dorește să facă acest lucru.


Ce ar trebui desenat, există o temă specifică pentru concurs?

Tema concursului este viața în satele din Kerala! Pictura poate fi orice are legătură cu satele din Kerala. Pentru a vă oferi o orientare, am creat o pagină web, videoclipuri și broșuri electronice cu imagini și videoclipuri frumoase. Veți găsi aici tot ce aveți nevoie.

Landscape Drawing