Despre

După două sezoane de distracție și entuziasm, Concursul internațional de pictură online pentru copii se întoarce cu mai multe premii și provocări.

Primele două sezoane au fost un succes răsunător, unde copii din întreaga lume și-au trimis creațiile. Cel de-al treilea sezon promite să fie mai interesant și mai distractiv. Tema sezonului 3 este „Viața în satele din Kerala” și am publicat fotografii și clipuri video pe site-ul web pentru consultare.

Orice copil din orice colț al lumii, cu vârsta cuprinsă între 4 și 16 ani, își poate trimite lucrările online. Părinții sau tutorii se pot înscrie în numele copiilor lor, iar fiecare participant poate trimite maximum cinci lucrări. Câștigătorii și promotorii norocoși vor primi o excursie sponsorizată de cinci zile cu familia pentru a vizita principalele destinații turistice din Kerala. Nu numai atât, sunt pregătite cadouri atractive pentru cele mai bune participări din toate categoriile. Înscrieți-vă acum și obțineți șansa de a vizita destinații de top din Țara lui Dumnezeu!

Landscape Drawing