Vă așteaptă premii uimitoare!

Ce-ați zice să mergeți într-o vacanță câștigată de cel mic?

Sună grozav! Nu-i așa?
Iată șansa de a câștiga o excursie de cinci zile în destinația dvs. preferată dintotdeauna „Kerala, propria Țară a lui Dumnezeu”, oferindu-i copilului dvs. șansa de a participa la concursul de pictură.
Concursul internațional de pictură pentru copii 2023 oferă tuturor câștigătorilor premii uimitoare.

 

Premiile sunt împărțite în CINCI categorii:

O excursie în Kerala din orice colț al lumii!

3 CÂŞTIGĂTORI

Primii trei câștigători din toate categoriile vor primi o excursie sponsorizată de cinci zile pentru a vizita destinații din Kerala, precum și un Suvenir și un Certificat.

10 CÂŞTIGĂTORI

10 câștigători din întreaga lume, din afara Indiei, au șansa de a câștiga o excursie de cinci zile cu familia în Kerala. Câștigătorul poate fi însoțit în excursie de doi membri. Pregătiți-vă pentru o excursie cu familia plină de distracție pe tărâmul seninătății și al frumuseții!

O excursie în Kerala de oriunde din India!

5 CÂŞTIGĂTORI

5 câștigători din India au șansa de a câștiga o excursie de cinci zile cu familia în Kerala. Câștigătorul poate fi însoțit în excursie de doi membri. Ce poate fi mai interesant decât să petreci câteva zile cu familia ta într-unul dintre cele mai frumoase state din țara noastră!

Rămâneți aproape de natură

3 CÂŞTIGĂTORI

Primii trei câștigători din Kerala vor primi un voucher de cazare la o proprietate premium din Kerala pentru 2 nopți, împreună cu un memento și un certificat.

Cadouri fermecătoare

70 CÂŞTIGĂTORI

Se vor oferi cadouri atractive pentru 20 de câștigători din afara Indiei, 30 de câștigători din India și 20 de câștigători din Kerala.

Promotori din afara Indiei

5 CÂŞTIGĂTORI

Cinci promotori din afara Indiei care aduc un număr maxim de participanți la concurs vor primi un pachet de cinci zile pentru a vizita destinații din Kerala.

Promotori din India (din afara Keralei)

5 CÂŞTIGĂTORI

Cinci promotori din India, dar din afara Keralei, care vor aduce un număr maxim de participanți la concurs vor primi un pachet de cinci zile pentru a vizita destinații din Kerala.

Tuturor celorlalți participanți li se va elibera online un Certificat digital de participare, care poate fi descărcat de către participant în termen de 6 luni de la declararea rezultatului.
Nu se oferă contravaloarea în bani, iar premiile trebuie să fie luate așa cum sunt oferite.

Un total de 101 câștigători!!!

18 Câștigători au șansa de a câștiga excursii cu familia în Kerala!

Excursii individuale pentru 10 câștigători!

 

Landscape Drawing