Trade Media
     

Vellari Mala en Iringal


Groene, glooiende landschappen, met verschillende beken, cascades en adembenemende watervallen, Vellari Mala biedt een waar toevluchtsoord voor u om te ontspannen en u onder te dompelen in een vleugje van zijn grenzeloze koele lucht. Rivier Kanjirapuzha, een bijrivier van de Rivier Chaliyar, meandert door het rotsachtige terrein, creert cascades en adembememende watervallen op verschillende punten. De schoonheid van het land en topografie is echt een paradijs voor trekkers en het is ook een ideala picknickplaats voor mensen van alle leeftijdsgroepen om een goede tijd door te brengen.

Iringal
De bekende zoon van Iringal, Kunjali Marakkar werd de eerste vertrouwde admiraal die de vloot van Zamorin bestuurde en dwarsboomde de inspanningen van Portugese boten die probeerden aan te meren op  de kust van Kerala. De geboorteplaats van deze admiraal van Zamorin is gelegen op de zuidelijke oever van de Mooradi Rivier. Vandaag herinnneren Keralieten zijn moed en onzelfzuchtige dienst voor zijn moederland met veel eerbied.

Het Departement voor Archeologie nam de geboorteplaats over om ze te vrijwaren en ook een mogelijkheid te geven aan de volgende generaties om hun respect te komen betuigen aan Kerala’s dappere zonen.

Bereikbaarheid:
  • Dichtsbijzijnde Treinstation: Vadakara.
  • Dichtsbijzijnde luchthaven: Internationale Luchthaven van Karipur, Kozhikode, op ongeveer 23 km van Kozhikode stad.


 
 
 
Photos
Photos
information
Souvenirs
 
     
Department of Tourism, Government of Kerala,
Park View, Thiruvananthapuram, Kerala, India - 695 033
Phone: +91-471-2321132 Fax: +91-471-2322279.

Tourist Information toll free No:1-800-425-4747
Tourist Alert Service No:9846300100
Email: info@keralatourism.org

All rights reserved © Kerala Tourism 1998. Copyright Terms of Use
Designed by Stark Communications, Hari & Das Design.
Developed & Maintained by Invis Multimedia