Trade Media
     

Rustig binnenwaterstuk van Ashtamudi


Laat de Districtsraad voor Toerismebevordering (DTPC) van Kollam uw gids zijn terwijl u over de kalme binnenwaterstukken van Ashtamudi in Kollam glijdt. 

Laat ons drie interessante woonbootpakketten uit de doeken doen die worden aangeboden door DTPC Kollam.

Exotische Blauwe Watercruises:
Het pakket heeft drie opties, namelijk 1. Rondres Cruise 2. Kijk & Slaap Cruise & 3 Sterrennacht Cruise.

De ‘Rondreis Cruise’ is een ééndaagse cruise die alle eilanden gelegen in de Ashtamudi binnenwateren aandoet. De ‘Zie & Slaap Cruise’ optie biedt dagcruises met overnachting op het binnenwater aan. De derde optie is de ‘Sterrennacht Cruise’ die u meeneemt op een fascinerende cruise bij zonsondergang  en een overnachting op het binnenwater.

Woonboot Cruise & Resort Verblijf:
Dit pakket van Kollam DTPC bevat een dagcruise met de woonboot en een koninklijk verblijf in een prestigieus binnenwaterresort. De beschikbare opties zijn 1. Majestueuze Cruise & Resort Verlijf 2. Elegante Cruise & Resort Verblijf en 3 Rust & Resort Verblijf.

Als u voor het ‘Majestueuze Cruise & Resort Verblijf’ kiest, dan  vaart u mee op een woonboot die ‘s morgen vertrekt en tegen valavond het Ashtamudi Backwater Resort bereikt. Het resort verwelkomt haar gasten op een tiptop uitgeruste kamer met airconditioning en internationale keuken. De volgende morgen verlaat de cruise het resort om terug te keren naar de thuishaven in Kollam.

Het ‘Elegante Cruise en Resort Verblijf’ vaart ’s morgens uit en bereikt ’s avonds het Palm Lagoon Backwater Resort. Hier kunt u zich ontspannen in de hutjes omringd door een natuurlijke omgeving en kunt u genieten van speciale gerechten boordevol zeevruchten. De volgende morgen vertrekt de cruise van het resort terug naar het startpunt.

De derde optie ‘Rust & Resort Verblijf’ is een cruise die ‘smorgens uitvaart en richting het Aquaserene Backwawter Resort trekt. De cruise zal dit resort ‘s avond bereiken en na de check-in kunt u zich te buiten gaan aan de internationale gerechten. De cruise zal de volgende ochtend vertrekken en naar het startpunt terugkeren.

Woonboot Cruise & Kathakali Voorstelling:

Dit is een ander spannende  pakket dat wordt aangeboden door DTPC Kollam. Het omvat een woonbootcruise van een volledige dag met Kathakali voorstelling bij schemering en een overnachting aan boord van de woonboot. Deze cruise begint gewoonlijk in de namiddag en keert ’s ochtends terug naar het startpunt.

Diegenen die geinteresseerd zijn in één van de hierboven vermeldde aanbiedingen, worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met DTPC Kollam voor details inzake huidige tarieven en reisdetails.

Adres:
DTPC Kantoor voor Toerisme 
Guest House Complex
Asramam
Kollam
Tel: + 91 474 2750170
Email: dtpcqln@md3.vsnl.net.in


 
 
 
Photos
Photos
information
Souvenirs
 
     
Department of Tourism, Government of Kerala,
Park View, Thiruvananthapuram, Kerala, India - 695 033
Phone: +91-471-2321132 Fax: +91-471-2322279.

Tourist Information toll free No:1-800-425-4747
Tourist Alert Service No:9846300100
Email: info@keralatourism.org

All rights reserved © Kerala Tourism 1998. Copyright Terms of Use
Designed by Stark Communications, Hari & Das Design.
Developed & Maintained by Invis Multimedia