Trade Media
     

Kavvayi Kayal


In Kannur zou het inspirerend stuk van water Kavvayi Kayal misschien uw volgende, meest fascinerende bestemming onder de binnenwateren in Kerala zijn. De binnenwateren in het zuiden van Kerala, zoals deze in en rond Kollam en Alappuzha hebben hun eigen unieke bezienswaardigheden; de omgeving en de manier van leven. Kavvayi Kayal heeft ook zijn eigen unieke elementen die u gemakkelijk  in uw hart zal sluiten.

U kunt gewoon tot rust komen door een wandeling te maken langs het land dat de Kavvayi Kayal omrand of u kunt inschepen op één van de aken en ontspannen in de koele bries terwijl u geniet van de overdaad aan omliggend groen. Dit binnenwater stuk zit vol interessante bezienswaardigheden en ervaringen die ervoor zorgen dat uw interesse nooit helemaal een dieptepunt bereikt. Lokaal bekend onder de naam Kavvayi Kayal of het binnenwater van Kavvayi, is dit minder gekende binnenwater in het noorden van Kerala het resultaat van vijf rivieren, namelijk de rivier Kavvayi en haar zijrivieren Kankol, Vannathichal, Kuppithodu en Kuniyan.

Vanuit een ecologisch oogpunt wordt het binnenwater van Kavvayi en zijn omliggende regio als van cruciaal belang beschouwd. Het binnenwater en de moeraslanden zijn de thuisbasis voor een verscheidenheid aan fauna en flora.

Een ander interessante bezienswaardigheid die u kunt tegenkomen terwijl u op de binnenwateren van Kavvayi vertoeft, zijn het bijna half dozijn kleine en grote eilanden. De binnenwateromgeving te Kavvayi is het grootste moerasland in het noorden van Kerala dat een gebied van pakweg 37 m2 beslaat.

Een boottochttje, ideaal van Kotti naar Kottapuuram, maakt het de bezoeker mogelijk om de vele inspirerende bezienswaardigheden van Kavvayi Kayal te zien en te beleven.

Bereikbaarheid:
  • Dichtsbijzijnde Treinstation: Payyannur, ongeveer 4 kilometer afstand.
  • Dichtsbijzijnde luchthaven: Karipur, ongeveer 93 km van Kannur.


 
 
 
Photos
Photos
information
Souvenirs
 
     
Department of Tourism, Government of Kerala,
Park View, Thiruvananthapuram, Kerala, India - 695 033
Phone: +91-471-2321132 Fax: +91-471-2322279.

Tourist Information toll free No:1-800-425-4747
Tourist Alert Service No:9846300100
Email: info@keralatourism.org

All rights reserved © Kerala Tourism 1998. Copyright Terms of Use
Designed by Stark Communications, Hari & Das Design.
Developed & Maintained by Invis Multimedia